Diensten

- horecaportiers
- evenementenbeveiliging
- objectbeveiliging
- mobiele surveillance
- receptiediensten
- tourmanagement
- winkel surveillance

Vandaag de dag worden er verschillende maatregelen genomen om te voorkomen dat de bedrijfsactiviteiten beïnvloed worden door onbevoegden. Door verzekeraars wordt ook steeds meer verlangd dat bedrijven preventieve beveiligingsmaatregelen treffen tegen inbraak en/of andere risico’s. De meest doeltreffende beveiliging is het stationeren van geüniformeerde beveiligingsmedewerkers.
Alle objectbeveiligers van B&K Security hebben een ruime ervaring en beschikken over een door Ministerie van Justitie goedgekeurd diploma. Betrouwbaarheid, discretie, kwaliteitsbesef en een dienstverlenende instelling staan bij ons centraal.
Wij staan garant voor deskundig en betrouwbaar personeel dat, indien gewenst, in continue dienst uw eigendom bewaakt. Zo kunnen eventuele insluipers en andere onbevoegden niet hun gang gaan. Hierbij wordt het stagneren van uw bedrijfsvoering optimaal beperkt.
Afhankelijk van uw beveiligingsbehoefte kunnen onze medewerkers naast de brand- en sluitrondes eventueel ook preventieve controlerondes verzorgen.